Meliško-Família

15.04.2011 12:29

Ladislav Meliško (tiež známy pod prezývkou král Šumavy) má jedného syna Petra, ktorého ma pravdepodobne so svojou ženou Máriou
(v nahrávkach ju však volá Etela). Taktiež do tejto rodinky patrí kanárik Miško (v nahrávkach Mišulko alebo Mišo). Miško sa už neraz pokúsil o útek. Na jednu z týchto situácií reagoval melíško otázkou, ci mal letecké dni. No žialbohu Miško nedávno zomrel ked si nanho Etela sadla. Melíškovci majú aj  konflikty so susedmi Šarinovcami. Tí sa nevinnej rodine snažia systematicky strpcovat život zákernými tahmi: majú bordel za sporákom, co spôsobuje, že mravce, ktoré sa tam kotia, lezú Meliškovcom do bytu. Okrem toho dávajú zápalky do dverí a kurvy majú doma !!!
Dnes s istotou vieme, že ho nahrával jeho sused Šarina, ktorý býva hned nad ním. Cez štrbinu v stupacke, pricom Šarina prefíkane zasunul do medzere miniatúrny mikrofón na kábli, ten si pripojil na PC. Údajne sa Šarinovi podarilo mikrofón dostat až za sporák, no nie je to overené. Isté je však je, že jedného dna im Meliško na ten mikrofón prišiel. Dokonca chcel Šarinov udat. Vraj to s ním ale nejako dohodli. Odvtedy už nenahrávajú. Takže dnes už Meliško vie, že ho nahrávali a aj, že je na internete. V cibula.mp3 je okolo 9:45 zvuk ako ked sa niekto z vášho CL pripojí na siet) Pozn.: Možné je že ho Šarina nahrával a pritom omylom nahrával aj cez mikrofón aj zvuk v pocítaci a niekto mu práve napísal cez ICQ.